Kom i gang med din dugnad!

En dugnad er en utmerket måte å tjene penger til laget, klubben, gruppen eller foreningen på. Hos Every1 finner du håndlagde kvalitetsprodukter som er enkle å selge siden de appellerer til folk flest.

Med fokus på miljøvennlige, lokale og smakfulle produkter, blir dugnaden ekstra lønnsom. Hos oss finner du norskproduserte produkter med inspirasjon fra hele verden. Er du usikker på hvordan du setter i gang? Det er enklere enn du tror!

Slik starter du en dugnad via Every1

Det aller første du bør gjøre før du starter en dugnad, er å finne ut hvor mye penger laget ønsker å tjene inn. Ved å bruke vår dugnadskalkulator kan dere enkelt finne ut hvor mye gruppen vil tjene dersom hvert medlem selger et visst antall produkter.

Neste steg er å velge hvilket produkt dere ønsker å selge. I butikken vår finnes det mange norskproduserte delikatesser som er lettsolgte og ettertraktede:

 • Asiapakken
 • Grillpakken
 • Krydderpakken
 • Marsipan
 • Pizzapakken
 • Spekepølse pakken

 

Prosessen

For å gjennomføre deres dugnad, da går man inn på nettbutikken:

https://www.every1.no/nettbutikk/

 

Når man trykker på produktbildene på nettbutikken, da kommer det opp informasjon om produktet og hvor mye penger som går til dugnadsgruppen.

 

 

Her er link til nettbutikken: https://www.every1.no/nettbutikk/

Dugnad gjennom Every1 skal være både enkelt og trygt. Finn ut hvem målgruppen din er, og velg et produkt du tror vil slå an – enten det er Grillpakken eller Spekepølse pakken . Lær deg gjerne litt om produktet du skal selge, i tilfelle potensielle kjøpere har spørsmål.

I disse tider er det mange som foretrekker å selge via digitale kanaler, slik at smittevernrådene kan følges. Every1 kan for eksempel tipse om salg i følgende kanaler:

 • Send e-post
 • Ta en telefon
 • Del lenker i sosiale medier
 • Bruk jungeltelegrafen: La venner og familie spre ryktet
 • Promoter produktene som skal selges på klubbens nettside eller blogg

Vi har også enkel leveranse av produkter. Every1 kan levere produkter rett hjem på døra, noe som er ekstra populært i disse tider. Mange andre leverandører leverer kun varer til idrettshaller. Vi leverer både til idrettshaller og hjem på døra!

Etter hvert som produktene selges kan pengene plasseres i klubbens felles konto. 

 

Hvem kan du selge til? Våre beste tips!

Det fremste målet med en dugnad er å få solgt produkter, slik at klubben eller laget kan få penger i kassa. Men hvem kan du egentlig selge produktene til? Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg, og har derfor produkter de fleste setter pris på i butikken vår.

Du kan selge dugnadsprodukter til både foreldre, tanter, onkler, besteforeldre, venners foreldre, foreldrenes kollegaer, naboer, lærere og venner.

Bruk sosiale medier når du skal selge

Under koronapandemien kan det være vanskelig å nå ut til potensielle kjøpere ved å ringe på dører eller ha stand utenfor nærbutikken.

Den kanskje enkleste måten å nå ut til folk på, er ved å lage innlegg som kan deles på sosiale medier. Både Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, LinkedIn og andre kanaler fungerer utmerket til dugnadssalg.

I innlegget ditt kan du gjerne beskrive produktet som selges, og hvorfor dere ønsker å samle inn penger. Folk får ofte ekstra giverglede dersom de vet at de kan hjelpe favorittlaget sitt med penger til drift, utflukter eller andre planer.

Har du spørsmål om dugnad?

Dersom du er usikker på valg av produkter eller ønsker flere salgstips, kan Every1 hjelpe deg. Vi har lang erfaring med dugnadsprodukter, og hjelper deg i gang.

Vi hører fra deg!

every1.no

Har du spørsmål om dugnad?

Dersom du er usikker på valg av produkter eller ønsker flere salgstips, kan Every1 hjelpe deg.
Vi har lang erfaring med dugnadsprodukter, og hjelper deg i gang.
Vi hører fra deg!

Handlekurv