Lettsolgte produkter til dugnad

Every1 har mange flotte produkter du kan selge under lagets dugnad. Vi har lagt vekt på å kun tilby solide kvalitetsprodukter som er enkle å selge.

Mange dugnadsprodukter er nokså kjedelige, noe vi ønsket å gjøre noe med. Doruller, slappe vafler og seige kjeks hører fortiden til. Vi gir deg dugnadsprodukter som blir lagt merke til – med lekre innpakninger og et fyrverkeri av smaker!

Smaksrike sauser og krydre

Vi har et spennende utvalg av sauser og krydre som tilfører det lille ekstra til matretter med grønnsaker, kjøtt, fugl eller fisk. Disse produktene kommer fra leverandøren WILD FIRE, som lager alle krydderblandinger og sauser fra bunnen av med ferske råvarer. 

Krydder eller sauser er noe de fleste synes er kjekt å ha i kjøkkenskapet, noe som gjør disse produktene enkle å selge. Vi har egne saus- og krydderpakker til alt fra taco til grillmat. Vi har også produkter til de som elsker chili og ekstra spicy mat!

Spekemat og spekepakker

Spekekjøtt er en klassiker som er rik på både smak og tradisjon. Hos Every1 finner du spekepølser og annet spekekjøtt som er laget av kvalitetskjøtt. 

Disse produktene selger godt under en dugnad, siden spekekjøtt er populært å gi videre som gaver. Andre bruker spekemat i egen matlaging, enten det er til søndagsfrokosten eller 17. mai! 

Ved siden av brunost og lefser, er kanskje spekekjøtt det «norskeste av det norske». Alt spekekjøtt du får gjennom oss er norskprodusert og laget av smakfulle råvarer. Hos oss finner du ulike spekepakker med mange spennende smaker!

Marsipan

Marsipan er et annet produkt som selger godt under en dugnad. De fleste setter pris på en smakfull bit marsipan til kaffen. Det er også kjekt å ha noen søtsaker liggende i tilfelle man får besøk.

Every1 har norskprodusert marsipan som er hånddekorert og utrolig smakfull. Sjokoladen smelter på tungen, og marsipanfyllet er både fyldig og smaksrikt. Dette er ekte håndverksprodukter, og hver eneste bit er laget med kjærlighet.

Hvilke produkter bør du velge?

Dersom klubben, laget eller foreningen skal avholde en dugnad, kan det være vanskelig å bestemme seg for hva slags produkter man skal satse på. Noen liker å gå for en blanding av flere produkter, mens andre satser på ett produkt.

Så lenge du velger ett eller flere av produktene vi har i vårt sortiment, kan du føle deg trygg på at du har gjort et godt valg. Vi erfarer at produktene våre er både lettsolgte og populære, enten det er idrettslag eller foreninger som selger dem.

Hvor mange produkter må vi bestille?

Hos Every1 må bedrifter og klubber selge minst 100 produkter. Kjøper du minst 45 pakker av et produkt, kan du se frem til gratis frakt. Privatpersoner som handler hos oss kan bestille et valgfritt antall produkter.

Sjekk ut nettbutikken vår i dag, og utforsk en verden av spennende smaker som vil appellere til dine kjøpere (eller deg selv!). Kontakt oss gjerne dersom du ønsker noen gode tips på veien – vi er her for deg. Fornøyde kunder er vårt viktigste mål.

every1.no

Har du spørsmål om dugnad?

Dersom du er usikker på valg av produkter eller ønsker flere salgstips, kan Every1 hjelpe deg.
Vi har lang erfaring med dugnadsprodukter, og hjelper deg i gang.
Vi hører fra deg!

Handlekurv